Warta

  • Common types of machining

    Jinis mesin umum

    Mesthine kudu akeh ilmu mesin sing durung mesthi sampeyan ngerti babagan mesin. Mesin nuduhake proses pangowahan ukuran utawa kinerja umume kanthi peralatan mekanik. Ana macem-macem jinis mesin. Ayo goleki umume kita ...
    Waca liyane
  • Details of stamping process

    Rincian proses stamping

    Proses stamping minangka metode pamrosesan logam. Iki adhedhasar deformasi plastik logam. Nggunakake peralatan mati lan stamping kanggo meksa sheet supaya sheet nggawe deformasi utawa misahake plastik, supaya entuk bagean (bagean stamping) kanthi bentuk, ukuran lan kinerja tartamtu ....
    Waca liyane
  • Metal stamping process

    Proses stamping logam

    Proses stamping: ing stempel mati progresif multi stasiun, bahan kerja mesin panyusun kuku dicap mudhun kanggo ngrampungake proses kayata kalender, mbentuk lan pengelasan. Nanging, isih nduweni bagean cilik sing gegandhengan karo lembaran stamping, lan lembar stamping mlebu ...
    Waca liyane